Duplex te koop

359000€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 11335461
Immoweb code : 11335461

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Rustig gelegen, recent appartement met 2 slaapkamers

LOCATIE
Ontdek dit appartement in de rand van Leuven. Deze locatie biedt een goede verbinding naar Leuven centrum, invalswegen, scholen, supermarkten, sportfaciliteiten en nog zoveel meer. Op fietsafstand van centrum Leuven en van het station. Het appartement is gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving met veel parkeergelegenheid.

STAAT 
Het appartement is in goede staat en instapklaar. Bovendien is er in 2016 een nieuwe condensatiegasketel geïnstalleerd. Het appartement heeft een goede EPC B !  Maandelijkse gemeenschappelijke lasten: 47 euro.

INDELING
Bij binnenkomst heeft men een de inkomhal, waar er plaats is om een fiets te stallen. Het appartement met een bruikbare vloeroppervlakte van 91m², is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Bij binnenkomst heeft men een kleine inkomhal met toegang naar een aparte wasplaats met toilet en de woon en eetkamer. Er is veel lichtinval door de grote raampartijen. De open keuken heeft alle nodige apparatuur zoals vaatwasser, oven, koelkast, kookplaat, dampkap.. Op de bovenste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer met toilet, douche en  wastafel. Bovendien beschikt het appartement over een grote opberg zolder. 

PARKEERGELEGENHEID
In de straat is het makkelijk en gratis parkeren.





 

Neem contact op