Duplex te koop

220000€

1 slaapkamer 110 vierkante meters

Immoweb code : 11334900
Immoweb code : 11334900

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Modern appartement met mezzanine en privégarage in Meerhout

Modern appartement met mezzanine en privégarage in centrum Meerhout.

Ontdek dit moderne appartement, gelegen in het centrum van Meerhout. Met een bouwjaar van 2008 en een bewoonbare oppervlakte van 110 m², combineert dit instapklare appartement op de tweede verdieping moderne voorzieningen met comfortabel wonen. De oostelijke terrasoriëntatie zorgt voor een lichtovergoten leefruimte, ideaal om uw dag te starten met een warme kop koffie in de eerste zonnestralen.

Binnenin biedt de open leefruimte een naadloze overgang naar een functionele keuken, waarbij de recent geïnstalleerde airco uit 2020 een koel comfort biedt tijdens warme dagen. De praktische indeling omvat verder een apart toilet, een nette badkamer met douche, en eenhandige berging/wasplaats.

De mezzanine, ingericht als slaapkamer, geeft het appartement een unieke twist en eigenzinnig karakter.

Het appartement wordt verkocht met een privégaragebox, deze is verplicht bij aan te kopen voor €20.000, een duidelijke meerwaarde voor de nieuwe bewoner. Met een gunstig EPC label B is dit appartement niet alleen stijlvol, maar ook energiezuinig.

Dit is een kans die u niet wilt missen - vooral gezien de lage vaste maandelijkse kosten die het leven hier nog aangenamer maken. Gelegen in het hart van Meerhout, zijn alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op