Duplex te koop

309000€

4 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 10893009
Immoweb code : 10893009

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Duplexappartement op de tweede en derde verdieping met twee

Duplexappartement op de tweede en derde verdieping met twee zonovergoten terrassen.

Dit ruim appartement is duurzaam gebouwd in 2018 met kwalitatieve topmaterialen. Hierdoor beschikt het appartement over een EPC B (101). Bij de bouw van het gebouw is er aandacht gespendeerd aan volwaardige ruimtes. Zo beschikt het appartement over vier volwaardige slaapkamers en twee ruime terrassen.

Indeling:
Bij het betreden van het appartement verwelkomt de ruime leefruimte op parketvloer u meteen. Door de vele raampartijen geniet de leefruimte met open keuken van veel lichtinval. De keuken is voorzien van alle nodige kwalitatieve toestellen om uw vers bereide gerechten alleen maar beter te doen smaken. Het fantastisch uitzicht vanuitde keuken en het aangrenzende ruime terras maken het plaatje compleet.

Via de keuken kan de berging en badkamer bereikt worden. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Tevens bevindt de eerste slaapkamer zich op deze verdieping.

Op de extra verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers met respectievelijke oppervlaktes van 8, 9 en 19 m². Tevens heeft de grootste slaapkamer toegang tot een tweede ruim terras. De tweede badkamer met douche en toilet bevindt zich ook op deze verdieping.

Extra:
- Parketvloer
- EPC B (101)
- Twee ruime terrassen

Neem contact op