Duplex te koop

245000€

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 11139058
Immoweb code : 11139058

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Sfeervol duplex appartement met 2 slaapkamers en EPC label B

Sfeervol duplex appartement met 2 slaapkamers en EPC label B in Ginderbuiten.

Ontdek dit charmante duplex appartement, gelegen in Mol-Ginderbuiten en gebouwd in 2008. Met een totale woonoppervlakte van 84 m², biedt dit appartement een moderne leefruimte verdeeld over twee verdiepingen, ideaal voor koppels of kleine gezinnen.

Op de tweede verdieping verwelkomt de open leefruimte u met een gezellig balkon dat uitkijkt over de buurt. De naadloze integratie met de keuken zorgt voor een praktisch comfort. De badkamer is uitgerust met een comfortabel bad, een lavabo, toilet en ruimte voor je wasmachine. Het appartement beschikt tevens over een ruim terras voor ontspannende buitenmomenten. 

De bovenste verdieping herbergt twee slaapkamers. Een ondergrondse autostaanplaats en een ruime kelderberging van 8 m² vergroten tenslotte de functionaliteit van deze duplex.

Comfort en energiezuinigheid, wat wordt weerspiegeld in het zuinige EPC label B (195 kwh/m²/jaar).  Gelegen in een levendige omgeving, bevindt u zich op loop- en fietsafstand van winkels, scholen en recreatieve voorzieningen, waardoor dit appartement de perfecte balans biedt tussen het gemak van stadsleven en de rust van een thuis.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op