Duplex te koop

284000€

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11160740
Immoweb code : 11160740

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Zeer ruim (210 m²!) appartement met 3 slpks nabij het centr

Bent u op zoek naar een zeer ruim appartement met ruimte voor bvb. een hobby, en dit aan de rand van het centrum van Mol? Bekijk dan zeker dit aanbod. Beneden zijn er 3 slaapkamers en de ruime duplexverdieping biedt ruimte voor allerlei doeleinden (bvb. extra kamers).

Dit ruim duplex hoekappartement op de 3de en 4de (bovenste) verdieping (lift aanwezig) is gelegen op wandelafstand van het centrum van Mol, nabij het station, winkels, openbaar vervoer, scholen, ..., en met een vlotte verbinding naar de omliggende gehuchten en gemeenten.

Via de inkomhal bereikt u in de ruime L-vormige woonkamer, opgedeeld in een ruime zithoek en een eethoek. Via een schuifraam bereikt u het zuid georiënteerde terras. De aansluitende ruime keuken is uitgerust met een oven, elektrische kookplaat, dampkap, koelkast, diepvries en vaatwasser.

De nachthal geeft toegang tot 3 slaapkamers, een badkamer met bad, douche en dubbele lavabo, een berging en een apart toilet.

Aan de zijkant is er een tweede terras, georiënteerd op het westen.

Op de duplex verdieping bevindt zich een open ruimte van +/- 70 m² dewelke u kan ombouwen tot extra slaapkamer(s), benutten als hobbyruimte, of gebruiken als opslagruimte. ideaal indien u op zoek bent naar een riant appartement.

In de kelder koopt u (verplicht) mits meerprijs van slechts € 15.000 een ruime garage (heden nog zonder garagepoort). Verder is er een gemeenschappelijk fietsenberging.

Lift aanwezig.

EPC: 187 kWh/m² (label B)

Neem contact op