Duplex te koop

269000€

3 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 11326106
Immoweb code : 11326106

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim duplexappartement met 3 slaapkamers en terras in Mol-Ac

Ruim duplexappartement met 3 slaapkamers en terras in Mol-Achterbos.

Ontdek dit verrassend ruime duplexappartement in het gezellige centrum van Mol-Achterbos. Alle gemakken liggen op steenworp afstand: van winkels tot lokale horeca, u vindt alles binnen handbereik. Met een energiezuinig EPC label B (166kwh/m2/jaar) belooft dit appartement een comfortabele en duurzame woonervaring.

De indeling van dit huiselijke appartement is als volgt: op de eerste verdieping een praktische wasplaats, een apart toilet voor gasten, een uitnodigende leefruimte, een functionele keuken en een ruim terras voor ontspannende momenten buiten. De tweede verdieping herbergt drie ruime slaapkamers en een badkamer uitgerust met een bad en toilet, ideaalvoor een gezin of voor wie graag gasten ontvangt. Buiten vindt u tenslotte een privé garage en een extra autostaanplaats.

Gebouwd in 1986 en met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 154m2, biedt dit duplexappartement een zee van ruimte. De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Of u nu op zoek bent naar een gezellige thuis, ruimte om te werken of een combinatie van beide, dit appartement kan het allemaal aan.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/44.59.21

Neem contact op