Duplex te koop

2 slaapkamers 117 vierkante meters

Immoweb code : 11104934
Immoweb code : 11104934

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
117 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Recent (bouwjaar: 2020) & instapklaar duplex-appartement in

Lichtrijk en gezellig duplex-appartement (4e & 5e verdieping) in de historische stadskern van Oostende nabij het Sint- Petrus & Paulusplein en het Wapenplein. Op een boogscheut van strand & zeedijk, winkels, horeca, openbaar vervoer en het treinstation van Oostende.

Dit ruim duplex-appartement (bewoonbare opp: 117m²) voorziet in alle comfort die men kan wensen. Via de inkomhal ,afgewerkt met ingemaakte kasten en voorziet in een afzonderlijk toilet, komt men binnen in de ruime en gezellige leefruimte. Vooraan het appartement kan de woonkamer teruggevonden worden waar op vandaag een bureauhoek voorzien werd. Vanaf de woonkamer hebben we toegang tot het royaal zonneterras met berging waar men de hele dag van de zon kan genieten in alle privacy. Achteraan kunnen we de volledig ingerichte tijdloze en strakke keuken terugvinden. Volgende toestellen zijn aanwezig: vaatwasser, inductiekookplaat, pyrolyse oven, stoomoven en koelkast/diepvries combinatie. Alle toestellen zijn van het merk Miele en steeds met zorg onderhouden. 's Morgens genieten van de zon op het terras? Dat kan op het tweede terras toegankelijk via de keuken! Tevens werd op dit terras een elektrische zonneluifel voorzien. Op deze verdieping kan nog een berging teruggevonden worden waar de technieken werden geplaatst.
Op de vierde verdieping vinden we twee slaapkamers terug waarvan één voorzien van dressing met op maat gemaakte kasten. De badkamer voorziet in een inloopdouche, toilet en lavabomeubel. Functionele wasb

Neem contact op