Duplex te koop

669000€ Oude prijs € 729.000

3 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 11198837
Immoweb code : 11198837

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

DUPLEX PENTHOUSE MET UNIEK PARKZICHT EN ROOFTOPTERRAS

Prachtig instapklaar duplexappartement in de karaktervolle residentie Bellavista uit 1925, gelegen in het hart van de Belle Epoquewijk aan het Prinses Clementinaplein, op loopafstand van de zee (600 meter) en dichtbij alle voorzieningen (winkels, school, zorg, bus, ..).
Het gebouw werd recent gerenoveerd met hoogwaardige materialen.
Bij binnenkomst wacht u een prachtige witte trappenhal en een lift die u tot rechtstreeks in de living op de 3de verdieping brengt. Hier heeft u een fantastisch uitzicht op het park. Een eiken parketvloer en open haard zorgen voor de sfeervolle ambiance waar u in alle rust en stilte kunt ontspannen. De open witte volledig uitgeruste keuken is visueel afgescheiden van de eetruimte. Op dezelfde verdieping is er eveneens een toilet en bergkast/vestiaire.
Via de privatieve binnentrap bereikt u het slaapniveau met nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet. Via de vide is er een ruimtelijke verbinding met het leefniveau.
Het spectaculaire rooftopterras is bereikbaar via een metalen wenteltrap. De beglaasde dakconstructie zorgt voor veel lichtinval. Het tegen de wind beschermde terras biedt voldoende ruimte om te zonnen en voor een zomerse bbq met vrienden.
Er zijn 3 ruime privatieve kelders en er is een gemeenschappelijke fietsenberging.
Er is mogelijkheid om garage voor 2 auto's, alsook de autostandplaats voor de poort, aan te kopen tegen de prijs van 45.000 euro
Inlichtingen +32 472 687737
EEN UNIEKE KANS OP EEN TOPLOCATIE !!!

Neem contact op