Duplex te koop

349000€

3 slaapkamers 104 vierkante meters

Immoweb code : 10986466
Immoweb code : 10986466

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
104 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement op 50m van Markt Poperinge.

OPEN HUIS // 10.05.24 VAN 10U-12U

Welkom in het hart van Poperinge, waar luxe en comfort samenkomen in dit prachtige duplex-appartement te koop.
Dit appartement maakt deel uit van de kleinschalige residentie genaamd "De Beurs" en werd in 2017 gebouwd. Slechts 3 entiteiten in deze residentie zorgen voor een lage kost in de gemeenschap en voldoende privacy/rust!

Dit ruime appartement strekt zich uit over het 2e en 3e verdiep, bereikbaar via de lift die je vlot naar beide niveaus brengt. De volledige woning wordt verwarmd met vloerverwarming op aardgas, wat zorgt voor een comfortabele en energiebewuste warmteverspreiding.

De keuken is volledig ingericht en voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een kookplaat, koelkast, vaatwasmachine, oven en microgolfoven. De praktische indeling van de keuken maakt koken tot een waar genot.

Met 3 slaapkamers biedt dit duplex-appartement voldoende ruimte voor een gezinsleven of de mogelijkheid om een ??comfortabele werkruimte in te richten. De veluxen, voorzien van verduistering en zonnewering, zorgen voor een optimaal gebruik van de ruimtes.

Twee terrassen, aan zowel de straatzijde als de achterkant, bieden de ideale gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de omgeving. En met voldoende parkeergelegenheid in de buurt hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een plekje voor je wagen.

Mis deze unieke kans niet om in stijl te wonen in het bruisende Poperinge. Neem contact op met ons op voor meer informatie of …

Neem contact op