Duplex te koop

260000€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 11207546
Immoweb code : 11207546

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4
Virtueel bezoek

Omschrijving

Appartement

Flat + zolder


In een flatgebouw van 5 verdiepingen, dit appartement

In een pretentieloos flatgebouw, maar met een praktische en functionele leefomgeving, biedt dit appartement een interessante kans voor diegenen die op zoek zijn naar een woning om te personaliseren volgens hun behoeften.

Gelegen op de 4e verdieping, met toegang tot de zolder op de 5e, biedt deze 91 m2 flat een royale en goed ingedeelde leefruimte. Deze ruimte wordt momenteel bewoond door een huurder met een opzegtermijn van 6 maanden voor persoonlijke bewoning, maar kan met een beetje fantasie en hard werken de jouwe worden.

De drie slaapkamers, waarvan een op hetzelfde niveau als de woonkamer voor privacy, worden aangevuld met een modernebadkamer en een volledig uitgeruste keuken, waardoor een comfortabele leefomgeving ontstaat voor een gezin of professionals die op zoek zijn naar een werkruimte aan huis.

Hoewel we nog in afwachting zijn van planningsinformatie, biedt deze flat al zeker potentieel voor degenen die hun eigen cocon in het hart van de stad willen creëren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Deze kans op zelfbewoning is zeldzaam en staat te popelen om te worden gegrepen.

Neem contact op