Duplex te koop

649000€

3 slaapkamers 172 vierkante meters

Immoweb code : 11318906
Immoweb code : 11318906

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
172 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig Future Proof Belle-etage duplex

Dit statig woonhuis, dat dateert uit 1906 en op een steenworp afstand ligt van het befaamde Thurn & Taxis en Gare Maritime, ondergaat momenteel een respectvolle en grondige energetische renovatie waarbij duurzaamheid en toekomstbestendigheid centraal staan. Het resultaat zal een hoogwaardig afgewerkt en duurzaam project zijn.
Het appartement wordt met zorg afgewerkt met hoogwaardige en duurzame bio-based materialen, waarbij de oorspronkelijke elementen, zoals marmer-en schouwen en fraaie plafondlambrisering, behouden blijven. De statige plafonds, met een hoogte van bijna 4 meter, zorgen voor een ruim en helder appartement
Voor de verwarming en het sanitair warmwater wordt gebruikgemaakt van een ecologisch en energiezuinig systeem met individuele lucht/ water warmtepompen. Het appartement wordt uitgerust met een ventilatiesysteem D.
Het appartement maakt deel uit van een overkoepelend project voor wonen en werken, met een gemeenschappelijk binnengebied dat toegankelijk is voor alle appartementen en de werkruimtes. Naast twee parkeerplaatsen (waarvan 1 er al verkocht is en de andere een collectief oplaad punt is voor electrische auto’s) biedt deze gedeelde zone ook fietsenstallingen. Dit project combineert de charme van een historisch pand uit het begin van de 20e eeuw met eigentijdse technologie, resulterend in toekomstbestendige en sfeervolle appartement. Dit alles op loopafstand van Thurn & Taxis en het bruisende centrum van Brussel, de hoofdstad van Europa.

Neem contact op