Duplex te koop

645000€

4 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11412695
Immoweb code : 11412695

Overzicht

4 slaapkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Uitzonderlijk triplex,4 slpks,terras + optie dubbele garage

Uniek triplex appartement met een dakterras gelegen te Tienen, Ooievaarstraat 1 bus 2 Tienen. Het appartement op de tweede verdieping omvat een inkomhal, wasplaats , CV-ruimte, gastentoilet, een ingerichte keuken, eetplaats, een lichtrijke woonkamer met een ingebouwde haard van ca. 52,7m2 en een prachtige traphal.
De derde/vierde verdieping heeft een mooie vide, een nachthal, toilet, traphal, vier slaapkamers, dressing, een ruime badkamer en een aparte doucheruimte. Elk niveau van het gebouw is bereikbaar via de lift of de traphal. Mits de traphal op de eerste verdieping af te sluiten en de lift te gebruiken met een code, is de 2de en 3de verdieping (inclusief de lift) volledig privatief.

Mogelijkheid tot aankoop van een dubbele garage gelegen te Tienen, Ooievaarstraat 9/13, vraagprijs is 65.000 euro, bespreekbaar ingeval van gezamenlijke aankoop.

Voor wie op zoek is naar een uniek, ruim (ca 315 m2 bruikbare oppervlakte) en instapklaar appartement in het historische en levendige centrum van Tienen, is dit een buitenkans! Aarzel niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.
Meer info en foto's op www.co-immo.be - T 0474 / 293 793.

EPC 265 - VG-WCHE-GMO-GVKR-GVV - Rooilijnplan - Gelegen in een Vastgestelde archeologische zone: Historische stadskern van Tienen, Wetenschappelijke Inventaris. Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar www.onroerenderfgoed.be.

Neem contact op