Duplex te koop

* 524000€

3 slaapkamers 129 vierkante meters

Immoweb code : 11310742
Immoweb code : 11310742
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
129 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

VAT 6% - Prachtige duplex - Zuidwest-terras

Schitterend nieuwbouw duplex appartement gelegen in de populaire stad Ukkel. Dit appartement biedt een droomleven in de stad met zijn prachtige houten terras op het zuiden en uitzicht op de omliggende tuinen, perfect om te genieten van de mooie zonnige dagen.

Deze woning is ideaal gelegen nabij de Franse middelbare school, het Kaubergpark en heeft een directe verbinding met het openbaar vervoer naar Observatoire, Flagey en Schuman. U kunt ook profiteren van de nabijheid van winkels voor uw dagelijkse behoeften.

Het appartement is nieuw, met hoogwaardige afwerkingen, en biedt een ruime en lichte duplex leefruimte. De grote erkers laten toe natuurlijk licht gemakkelijk binnen te laten, waardoor een aangename en warme sfeer ontstaat.

De zeer grote Ixina keuken is modern en voorzien van topkwaliteit apparatuur, perfect om heerlijke maaltijden voor jou en je gasten te bereiden. De kamers zijn ook ruim en licht en bieden optimaal comfort voor uw rustmomenten.

Kortom, dit nieuwbouw duplex appartement met prachtig houten terras op het zuiden is een unieke kans om te wonen in één van de meest geliefde gemeenten van Brussel. Wacht niet langer om een afspraak te maken en ontdek dit appartement van uw dromen.

Neem contact op