Duplex te koop

399000€

2 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 11328938
Immoweb code : 11328938

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Appartement

Dompel jezelf onder in hedendaagse luxe met dit weelderige duplex appartement in Wemmel, een echt juweeltje genesteld in een nieuw gebouw. Met een harmonieuze mix van modern design en functionaliteit nodigt deze residentie je uit om te genieten van een onvergelijkbare woonervaring. Bij aankomst word je meteen verleid door de elegantie en verfijning van deze duplex. De woonkamer baadt in natuurlijk licht en biedt een warme en uitnodigende omgeving om te ontspannen en te entertainen. Het terras, perfect

De keuken, een waar culinair meesterwerk, is uitgerust met de nieuwste apparatuur en biedt royale ruimte voor het bereiden van gastronomische maaltijden. Of het nu voor intieme diners of levendige recepties is, deze keuken zal het bruisende hart van je huis worden.

De twee slaapkamers op de bovenverdieping bieden vredige toevluchtsoorden waar je nieuwe energie kunt opdoen. Met ingebouwde kasten en grote ramen die uitkijken over het omringende landschap, bieden ze de perfecte mix van comfort en privacy.

Maar dat is nog niet alles. Deze duplex beschikt ook over een privéterras, een waar buitenverblijf waar je kunt ontspannen en van de zon kunt genieten terwijl je het adembenemende uitzicht op de omgeving bewondert.

Bovendien profiteer je van twee privéparkeerplaatsen, die ongeëvenaard comfort en gemoedsrust bieden in deze gewilde omgeving.

Ideaal gelegen in Wemmel, dicht bij lokale voorzieningen, gerenommeerde scholen en openbaar vervoer, b

Neem contact op