Duplex te koop

449000€

3 slaapkamers 94 vierkante meters

Immoweb code : 11126948
Immoweb code : 11126948

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
94 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Duplex 3 slpk appartement met EPC B (103!) te Westende, zon…

Dit schitterende duplex appartement (bouwjaar 2014), gelegen in het charmante Westende, biedt een perfecte combinatie van comfort, stijl en adembenemende vergezichten. Met 3 slaapkamers en een zonnig terras dat uitkijkt over de zee en de duinen, belichaamt dit eigendom de essentie van het kustleven.

Bij het betreden van de ruime woonruimte word je begroet door een overvloed aan natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat. De open plattegrond zorgt voor een naadloze overgang tussen de woonkamer, eetruimte en de volledig uitgeruste keuken, waardoor het ideaal is voor zowel gezellig samenzijn als verfijnd entertainment.

Het hoogtepunt van dit appartement is het zonneterras, waar je kunt genieten van de rustgevende geluiden van de golven en de verbluffende panoramische uitzichten op de zee en de omliggende duinen. Of het nu gaat om ontspannen met een goed boek, het ontvangen van gasten of gewoon genieten van de prachtige zonsondergangen, dit terras biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Op de benedenverdieping vinden we verder nog een eerste slaapkamer, de badkamer en een eerste toilet.

De bovenverdieping herbergt nog 2 comfortabele slaapkamers. Ook op deze verdieping is er een apart toilet.

Dit appartement heeft ook het voordeel van een energieprestatiecertificaat (EPC) met een indrukwekkende B-score van slechts 103, wat getuigt van zijn uitstekende energie-efficiëntie en lage impact op het milieu, dit door het rece…

Neem contact op