Duplex te koop

529000€

2 slaapkamers 74 vierkante meters

Immoweb code : 11278018
Immoweb code : 11278018

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 9

Omschrijving

Penthouse duplex te Westende met indrukwekkend terras (70m2…

Met trots presenteren wij een adembenemend Penthouse Duplex in het prachtige Westende, met een indrukwekkend terras van 70m2 en frontaal zeezicht. Dit luxueuze appartement biedt alles wat u nodig heeft om van het kustleven te genieten.

Dit Penthouse Duplex is gelegen in het bruisende Westende, een populaire kustplaats met een levendige sfeer. Met restaurants, winkels en recreatieve voorzieningen op loopafstand, is er altijd iets te doen. Bovendien is de ligging van het appartement perfect voor wie graag lange wandelingen langs de kust maakt.

Het hoogtepunt van dit appartement is zonder twijfel het ruime terras van maar liefst 70m2. Met voldoende ruimte om te ontspannen, te dineren en te entertainen, is dit terras de perfecte plek om te genieten van de zonsondergang boven de zee. Het frontale uitzicht op de zee zal u betoveren en zorgen voor urenlang vermaak terwijl u geniet van de frisse zeelucht en het geluid van de golven. Langs de zijkant van het terras heeft u ook een weids uitzicht op het hinterland.

De Penthouse Duplex beschikt over twee slaapkamers, telkens met een ongelooflijk zicht! De slaapkamers zijn stijlvol ingericht en bieden een oase van rust na een lange dag genieten van het prachtige Westende.

De woonkamer en eetkamer zijn zorgvuldig ontworpen met een moderne en elegante uitstraling. Met grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de zee bieden, zult u zich meteen thuis voelen in deze luxueuze omgeving.

Als u op zoek b…

Neem contact op