Duplex te koop

323000€

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11346012
Immoweb code : 11346012

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Ruim duplexappartement te koop in unieke residentie

Toestand:
Welkom in dit duplexappartement, gelegen in een charmante residentie in Willebroek. Deze residentie is gerealiseerd in 2011 en wordt mede door een conciërge onderhouden wat een zeer uitzonderlijke staat met zich meeneemt.
Bij het betreden van het appartementsgebouw wordt u verwelkomd door een ruime hal en multifunctionele gemeenschappelijke ruimte met een eigentijdse uitstraling. In het appartement zelf overspoelen de grote ramen de kamer met natuurlijk licht, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat waar u zich meteen thuis zult voelen. De open indeling creëert een gevoel van ruimte, perfect voor zowel ontspanning als entertainment. Een trap leidt naar het bovenste niveau van de duplex, waar de slaapkamers zich bevinden. Deslaapkamers bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning, met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht.

Indeling:
3de verdieping: inkom, gastentoilet, leefruimte, keuken, terras, berging
4de verdieping: nachthal, badkamer met ligbad en WC, twee slaapkamers, dressing, badkamer met inloopdouche

Ligging: 
Deze residentie is terug te vinden nabij de Schalk in Willebroek, op wandel- en fietsafstand van het centrum. Eveneens is er een zeer vlotte verbinding naar de invalswegen (A12 - N16 - E19) en is ook het openbaar vervoer en en winkels (Delhaize, Albert Heijn, Aldi) in de nabije omgeving terug te vinden.

Neem contact op