Gebouw voor gemengd gebruik te koop

889000€

3 slaapkamers 485 vierkante meters

Immoweb code : 11392264
Immoweb code : 11392264

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
485 vierkante meters bewoonbare ruimte
2158 vierkante meters grond

Omschrijving

Riante villa met burelen te Affligem

In een residentiële omgeving op een boogscheut van het op-en afrittencomplex E40 Brussel-Gent bevindt zich, te Affligem, deze luxueus ingerichte woon-werklocatie voor vrij beroep, zelfstandige activiteit, kangoeroewoning , co-housing e.a.
Het pand beschikt op het gelijkvloers over 3 lichtrijke bureel / praktijkruimten, keuken en sanitair alles uitkijkend op de volledig omheinde zuid-west gerichte tuin. Deze 155 m² grootte werkruimte, is gescheiden van het privé-gedeelte en toegankelijk via twee aparte ingangen met elektrische sloten. Een inpandige garage en diverse bergingen afgesloten met een sectionaal-poort met codeslot.
Het woongedeelte bevindt zich op de verdieping en is ingedeeld in een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een lichtrijke leefruimte (66 m²) met doorkijk gashaard. Een hyper-geïnstalleerde keuken met Miele apparaten. Aansluitend op de woonkamer en keuken is er een veranda / leefruimte met terras en trap naar de tuin.
Verder zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De tweepersoonslift ( 3 verdiepingen) is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De multifunctionele zolder (150m²) voorzien van een nieuw dak met uitbouw en 6 grote veluxen. Talrijke autostaanplaatsen, een loods met sectionaal poort (hoogte 2,7 m) en enkele paardenstallen die zich ook lenen voor andere doeleinden.
Visibiliteit en privacy maakt van dit pand een perfecte woon - werk omgeving.
Info: www.klapstraat58Affligem.be en voor bezoek contacteer ons : [email protected]

Neem contact op