Gebouw voor gemengd gebruik te koop

1099000€

8 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 11116605
Immoweb code : 11116605

Overzicht

8 slaapkamers
8 badkamers
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
63 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom met 8 studio's

Interessant opbrengsteigendom met 8 piekfijn gerenoveerde studio’s vlakbij de Paardenmarkt en rendement van 6.3%!
Op zoek naar een zorgvuldig gerenoveerd pand mét gegarandeerde huurinkomsten in het historische hart van de stad? Dit is het: met maar liefst 8 studio’s, inclusief dubbel bed, geïnstalleerde keuken én een aparte badkamer. Momenteel vast verhuurd voor langere periodes! Gekend als building!
Veel centraler dan de Vekestraat wordt het niet, hier vlakbij de Paardenmarkt. Los in het historische centrum dus, én de studentenbuurt: deze 8 studio’s verhuren zichzelf praktisch.
Momenteel zijn deze verhuurd aan een bedrijf welke graag de huurovereenkomst voor lange tijd verderzet. Vanop straat zie je al hoe groot dit authentieke pand is, met 4 verdiepingen die elk 2 lichte studio’s bevatten. Het hele pand werd grondig gerenoveerd, met behoud van enkele authentieke elementen, zoals de hoge plafonds en de mooie originele houten trap.

Elke studio heeft bovendien een mooie laminaatvloer, een geïnstalleerde keuken, een aparte badkamer, airco en wifi. En het dubbele bed (x8) krijg je er overal zo bij, handig!
De studio aan de straatkant op het gelijkvloers heeft bovendien een aparte slaapkamer, waardoor het eerder aanvoelt als een appartement.
Rendement van +6%; gewaarborgd huurinkomen (momenteel: € 5.800 + kosten/maand)
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12040/

Neem contact op