Gebouw voor gemengd gebruik te koop

170000€

1 slaapkamer 57 vierkante meters

Immoweb code : 11375580
Immoweb code : 11375580

Overzicht

1 slaapkamer
57 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond

Omschrijving

Prima investering in historisch centrum

Op zoek naar een leuke startersappartement of een slimme investering? Dan is dit eenslaapkamerappartement met authentieke elementen in het historisch centrum jouw kans. Realistisch rendement van 5%.
In een rustig straatje vind je op de derde en bovenste verdieping van een kleinschalig gebouw dit appartement. Je komt er binnen in de leefruimte in het midden van het appartement, die je ook kunt omvormen tot slaapruimte, door te werken met enkele slim geplaatste kasten en gordijnen. Meteen valt de mooie, authentieke parketvloer op, net als de sierschouwen, hoge plafonds en de authentieke dubbele glazen binnendeur richting keuken.
Vooraan heb je de grote, lichte slaapkamer aan de straatkant, die je ook kunt gebruiken als leefruimte.
De keuken bevindt zich achteraan, door de prachtige dubbele glazen deur. Met z’n 10m² is die ruim, inclusief een authentieke, kleurrijke cementtegelvloer. Je hebt hier ook een douchecabine, met daarnaast de witte keuken met z’n betegelde spatwand, een spoelbak, onder- en bovenkasten, losse koelkast met vriesvak, gasfornuis en aansluiting voor je wasmachine. Achteraan links heb je ook nog een apart toilet met een lavabo.
Wel dient er verplicht rekening te houden met een vooropgesteld budget van € 10.000,00 per appartement op rekening van de vereniging van mede-eigenaars. Dit ter renovatie van de algemene delen; zoals dak, gang en gevels.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12694/

Neem contact op