Gebouw voor gemengd gebruik te koop

245000€

1 slaapkamer 77 vierkante meters

Immoweb code : 11405337
Immoweb code : 11405337

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
77 vierkante meters bewoonbare ruimte
79 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer licht appartement op toplocatie

Zeer licht appartement op toplocatie Antwerpen Zuid
Je kan er zo in of je kan het verder verhuren. Na indexatie heb je een netto rendement van 3,2%
In een kleinschalig gebouw met een gevel met mooie, brede erkers die het licht vangen, vind je op de derde verdieping dit instapklare appartement. Je komt er binnen in de open hal, waar je plaats hebt voor een aparte vestiairehoek. Meteen valt het licht op dat hier royaal binnenvalt door de grote erker vooraan. Een unicum in dit stukje bruisende Zuid! De gevel is uitzonderlijk breed en je hebt hier plaats voor een groot salon en een eettafel, De open keuken is eenvoudig, maar correct, met z’n gasfornuis, dampkap, spoelbak, plaats voor een koelkast en enkele kasten. Je hebt hier ook aansluiting voor je wasmachine, en aan de fijne toog eet je met zicht op de Konijnenwei.
De laminaatvloer die over het hele appartement doorloopt, zorgt voor een enorm ruimtegevoel, dat wordt versterkt door de slaapkamer die zich achter de open sierboog bevindt – een open lay-out die het appartement wat loftvibes geeft. Je hebt hier een vliegenraam, een zeer grote kleerkast die je kunt overnemen en een mooi uitzicht vanuit je slaapkamerraam. Je kunt de kamer ook opnieuw dichtmaken als je wilt.
De enorm lichte, witgeschilderde badkamer bevindt zich aan de andere kant van de hal, en heeft een ligbad met douche, een lavabo, handdoekenradiator en een toilet.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12765

Neem contact op