Gebouw voor gemengd gebruik te koop

339000€

3 slaapkamers 269 vierkante meters

Immoweb code : 11408213
Immoweb code : 11408213

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
269 vierkante meters bewoonbare ruimte
181 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelspand/bakkerij met woonst te Merksem

Ontdek deze unieke handelswoning, ideaal gelegen aan het Jan Palfijn ziekenhuis te Merksem.  Dit pand biedt een fantastische gelegenheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een veelzijdige ruimte met zowel commerciële als residentiële mogelijkheden.

Bent u bakker? Dan is dit uw kans! Dit centraal gelegen handelspand met woonst biedt een winkelruimte van 20m² en een atelier van 70m².  Het werd volledig ingericht volgens HACCP-normen, is vergund cfr FAVV en is tevens vrij van contracten (bloemmolens, leveranciers, leasing) en zonder personeel.  Dit pand heeft meer dan 40 jaar dezelfde uitbaters gehad, wat garant staat voor een gevestigde naam in de buurt.

Bent u geen bakker?  Geen probleem!  Dit polyvalente bedrijfsgebouw biedt tal van mogelijkheden en bestaat uit een commerciële ruimte met privéwoonst.

Pluspunten: Dak recentelijk volledig vernieuwd - Voor leveringen is er een eenvoudige toegang via servitude - centrale locatie met goede zichtbaarheid en bereikbaarheid. Meer informatie op: https://koosi.be/pand/laaglandlaan160_merksem/

Neem contact op