Gebouw voor gemengd gebruik te koop

1875000€

4 slaapkamers 179 vierkante meters

Immoweb code : 10926035
Immoweb code : 10926035

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
179 vierkante meters bewoonbare ruimte
2255 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom met huis, 32 garages en magazijn in Berche

Opbrengsteigendom met huis, 32 garageboxen en magazijn in Berchem

Dit opbrengsteigendom is gelegen in de Pervijzestraat in Berchem, op een zeer centrale ligging in de directe nabijheid van de belangrijkste invalswegen.

Via een elektrische poort betreden we het terrein met binnenplaats van zo'n 2.255 m². Zowel het huis, de 32 garageboxen en het magazijn, zijn via de poort toegankelijk.
Het huis is gelegen aan de straatzijde en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van zo'n 179m². Er is een woonkamer, eetkamer, keuken, berging, 4 slaapkamers, badkamers en kelder aanwezig. Tot voor kort werd dit huis verhuurd, momenteel is het gebouw vrij van een huurder.
De 32 garageboxen zijn allemaal verhuurd. Ze bestaan elk over een handmatige kantelpoort en hebben een bakstenen constructie.
Verder hebben we het magazijn die te betreden is via een sectionale poort. Dit magazijn heeft een vloeroppervlakte van zo'n 700m² en beschikt over twee verdiepingen. De tweede verdieping is nog eens zo'n 500m² groot. De gelijkvloerse verdieping wordt momenteel ook als parkeerplaatsen verhuurd. De tweede verdieping wordt als opslagplaats verhuurd en beschikt bovendien over een catrol om items naar boven te krijgen.

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op