Gebouw voor gemengd gebruik te koop

389000€

4 slaapkamers 242 vierkante meters

Immoweb code : 11346730
Immoweb code : 11346730

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
242 vierkante meters bewoonbare ruimte
120 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren opbrengsteigendom op toplocatie

Op zoek naar een stevig renovatieproject om je tanden in te zetten? Hier heb je heel wat potentieel te pakken, op deze Zurenborgse toplocatie, in een buurt waar de appartementen zeer gegeerd zijn.
Inclusief een garage/magazijn van maar liefst 35 m², een absolute troef in deze buurt! De inkomhal leidt je naar het gedeelte achteraan, waar je nu een apart toilet, een wachtzaal en een grote praktijkruimte hebt. Met z’n 43 m² heb je hier heel wat potentieel te pakken voor een gloednieuwe praktijk, sportruimte of atelier,..
Éénslaapkamer appartement met terras en een overdekt terras op de eerste verdieping
De trap in de hal leidt je naar de eerste verdieping, waar je op de overloop een verouderd toilet met een douchekamer ernaast hebt. De ruime, lichte eetkamer vooraan heeft een originele plankenvloer, hoge plafonds, sierhaarden en rolluiken, met een gedateerde keuken ernaast. Aan de andere kant heb je nog een slaapkamer met een ruime hal ernaast die je kunt omvormen tot kamer of dressing, en die uitgeeft op een overdekt terrasje achteraan, met nog een extra terras op bankirai daarachter. Na een grondige renovatie kan je van deze verdieping een prachtig appartement maken.
Appartement op de tweede verdieping met soortgelijke indeling
Op dat tweede vind je nog eens een volledige verdieping met een soortgelijke lay-out, die je naar wens kunt omvormen tot een tof appartement met overdekt terras.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12607/

Neem contact op