Gebouw voor gemengd gebruik te koop

510000€

6 slaapkamers

Immoweb code : 11286409
Immoweb code : 11286409

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
1123 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

SMAAKVOL GERENOVEERDE HANDELSWOONST (390 M2) OP 11A23CA T...

SMAAKVOL GERENOVEERDE HANDELSWOONST (390 M2) OP 11A23CA TE MOPERTINGEN-CENTRUM (BILZEN) MET VEEL MOGELIJKHEDEN ! EVENTUELE HERBESTEMMING MOGELIJK NAAR HANDELSPAND IN ZIJN TOTALITEIT - IDEAAL VOOR HORECA / VRIJE BEROEPER !

Pal in de dorpskern van het gezellige Mopertingen (deelgemeente van stad Bilzen) vinden we dit prachtige, in rustiek landelijke stijl gerenoveerde gebouw terug. Deze locatie impliceert een centrale ligging op de verbindingsweg tussen Bilzen - Maastricht met een vlotte bereikbaarheid naar de oprit van de E313.

Hoewel dit authentieke gebouw dateert uit 1887, onderging het geheel in 1995 een totaalrenovatie. De eigendom werd volledig gestript, vernieuwd (denk aan het dak, de ramen, elektrische installatie, sanitaire leidingen, volledige interieur …) en afgewerkt met stijlvolle en degelijke materialen. De rustiek-landelijke stijl werd doorheen het hele gebouw, inclusief tuin en bijgebouwen doorgetrokken.

Hier vindt men circa 390 m2 netto bruikbare vloeroppervlakte verdeeld over 3 étages (plus 56 m2 aan kelderruimte). Vandaag is dit gebouw op het gelijkvloers ingericht als restaurant met statige inkom, een uiterst ruime professionele keuken (incl. koelcel), sanitaire ruimtes en toegang naar de bovenverdieping. Via de traphal kom je terecht op de eerste verdieping. Hier treft men eerst een ruime wasplaats met zolderberging en apart toilet, gevolgd door een ruime eerste kamer die eveneens toegang biedt naar de verdere ruimtes en de twe...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op