Gebouw voor gemengd gebruik te koop

1120000€

6 slaapkamers 536 vierkante meters

Immoweb code : 11150156
Immoweb code : 11150156

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
536 vierkante meters bewoonbare ruimte
780 vierkante meters grond

Omschrijving

Multifunctioneel pand | praktijktekoop.be

Ben je op zoek naar een buitengewone locatie voor je praktijk als dokter (tandarts, kine,...), vrij beroep, studiebureau of dierenarts? Dan is dit pand een unieke kans die je niet mag missen! Uiterst makkelijk bereikbaar met ruime parkeermogelijkheden, biedt deze tweewoonst met gelijkvloers, twee verdiepingen en complete onderkeldering, de perfecte omgeving voor je professionele activiteit.

Met een flexibele indeling biedt dit pand een zee aan ruimte, makkelijk aan te passen aan je specifieke behoeften. De gelijkvloerse verdieping kan worden omgevormd tot een wachtruimte met receptie, consultatieruimtes, kantoren of behandelkamers. Boven kan je heerlijk wonen of je professionele activiteit verder uitbreiden.

Makkelijk toegankelijk op 3.5km van centrum Dendermonde, trekt dit pand een constant stroom potentiële klanten aan. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel te voet, fiets als met de auto (veel parkeermogelijkheden) en er is een bushalte op 50m, wat de toegankelijkheid voor patiënten vergemakkelijkt.

De volledig onderkeldering van het pand biedt extra opslagruimte, ideaal voor medische apparatuur, voorraad of fitness ruimte. Deze ruimte maximaliseert de bruikbare oppervlakte van het pand en biedt mogelijkheden voor toekomstige groei.

Mis deze kans niet om je professionele droom waar te maken op deze fantastische locatie. Voor meer informatie of bezichtiging, neem vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag!
Verdere info: praktijktekoop.be
GEEN IMMO

Neem contact op