Gebouw voor gemengd gebruik te koop

645000€

4 slaapkamers 256 vierkante meters

Immoweb code : 11410753
Immoweb code : 11410753

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
256 vierkante meters bewoonbare ruimte
223 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig handelshuis op de Grote Markt in Dendermonde!

Bent u op zoek naar een unieke investering in het hart van Dendermonde? Dit charmante handelshuis, gelegen op de Grote Markt, biedt een geweldige kans voor ondernemers en investeerders. Het gebouw is een prachtig staaltje van bouwkundig erfgoed in herenhuisstijl, met een terras aan zowel de voor- als achterzijde. Momenteel wordt de horecazaak op het gelijkvloers succesvol uitgebaat, wat een directe inkomstenbron biedt. 

Kenmerken van dit pand:

Centraal gelegen: Op de Grote Markt, met veel voetgangersverkeer en een grote zichtbaarheid, ideaal voor een horecazaak of andere commerciële doeleinden
Stijl: Herenhuis, bouwkundig erfgoed met authentieke details en hoge plafonds
Terras: Voor- en achteraan, perfect voor klanten om te genieten van de omgeving (aan de achterzijde heeft men een prachtig uitzicht op de Dender)
Toestand: Het pand is op te knappen en onderworpen aan een renovatieplicht, wat een geweldige kans biedt om waarde toe te voegen en het pand aan uw eigen stijl en eisen aan te passen

Dit handelshuis is niet alleen een investering in vastgoed, maar ook in de rijke geschiedenis en het erfgoed van Dendermonde. Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan! Interesse in een bezichtiging of meer informatie? Neem contact op met Tijl via [email protected] of 0477 44 86 11.

Neem contact op