Gebouw voor gemengd gebruik te koop

698000€

3 slaapkamers 366 vierkante meters

Immoweb code : 11263872
Immoweb code : 11263872

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
366 vierkante meters bewoonbare ruimte
1297 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met Magazijn in Dentergem.

Ontdek deze veelzijdige eigendom langs de Wakkensesteenweg 49 te Dentergem, die een goede mix biedt tussen wonen en ruimte voor professionele activiteiten.
Woning: Bij binnenkomst leidt de inkomhal naar een veelzijdige ruimte die kan dienen als bureau of extra slaapkamer. De living heeft een aparte bureauhoek voor werk of ontspanning. De keuken met eethoek grenst aan een veranda, ideaal voor ontspanning. Een bijkeuken en berging bieden extra opslagruimte. Let op: verdere afwerking van het woonhuis is vereist.
Slaapkamers en Badkamer: Boven zijn er twee comfortabele slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer.
Dakverdieping: De dakverdieping biedt een onafgewerkte duplex ruimte die naar eigen smaak kan worden afgewerkt, waardoor er extra leefruimte ontstaat.
Bijgebouw: Het bijgebouw herbergt extra bureaus en hobbyruimtes, waardoor er diverse mogelijkheden zijn voor creatieve en professionele activiteiten.
Energielabel D:
Perceel: De woning en het magazijn staan op een perceel van 1297m².
Magazijn: Een ruim magazijn van 225m² biedt opslagruimte, met mogelijkheid tot uitbreiding dankzij een volwaardige tweede verdieping van nog eens 225m². Een tweede toegang via de Vijvestraat maakt het ideaal voor diverse zelfstandige activiteiten, zoals een installatiebedrijf, wellness, fitness of een uit de hand gelopen hobbyruimte.
Kom deze eigendom ontdekken en zie de mogelijkheden voor uzelf! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Neem contact op