Gebouw voor gemengd gebruik te koop

615000€

3 slaapkamers 246 vierkante meters

Immoweb code : 11300958
Immoweb code : 11300958

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
246 vierkante meters bewoonbare ruimte
313 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met tuin, garage en praktijkruimte op het gelij

Ruime woning met tuin, garage en praktijkruimte op het gelijkvloers!

Prachtige woning met veelzijdige indeling gelegen op de Cruyslei te Deurne-Zuid.

We komen deze woning binnen via de ruime inkomhal, waar je de keuze hebt: aan de ene kant leidt het naar de garage met extra berging, aan de andere kant naar de bovenliggende woning en de achterliggende praktijkruimte. De praktijkruimte is een ideale werkplek, bestaande uit twee parktijkruimtes, een mogelijke wachtkamer en een ruim kantoor met een sfeervol uitzicht door het grote achterraam. Daarnaast is er een extra ruimte achteraan die leidt naar de zonnige tuin met een royaal tuinhuis van ongeveer 20m². De garage biedt toegang tot een zeer ruime en droge kelder. In de inkomhal is er ook nog een apart toilet aanwezig.

Op de eerste en tweede verdieping vinden we het woongedeelte terug. Hier vind je een ruime leefruimte met eetkamer en een aparte keuken uitgerust met oven, elektrische kookplaat en dampkap, ijskast en diepvries, hier is ook een apart toilet aanwezig. Via de keuken heb je toegang tot twee zeer ruime zonneterassen (16m² & 20m²), die via een trap ook direct toegang bieden tot de tuin.

Op de bovenste verdieping treffen we een nachthal, drie slaapkamers en een extra ruimte die perfect is als dressing of bureau. De ruime badkamer is voorzien van een toilet, ligbad en twee lavabo's. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw

Neem contact op