Gebouw voor gemengd gebruik te koop

239000€

1 slaapkamer 63 vierkante meters

Immoweb code : 11327994
Immoweb code : 11327994

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
63 vierkante meters bewoonbare ruimte
99 vierkante meters grond

Omschrijving

Kwalitatief gerenoveerd gelijkvloers op toplocatie

In een kleinschalig gebouw met slechts 3 units, vind je op het gelijkvloers dit fijne appartement waar je zo kunt intrekken. Via de verzorgde gemeenschappelijke inkomhal met z’n mooie gemarmerde tegelvloer en strakke zwarte houten trap, stap je het appartement links binnen, de open leefruimte in. De warme doorlopende parketvloer springt hier meteen in het oog, net als de mooie lichtinval. Je hebt hier plaats om een groot salon én een eethoek te installeren. Handig hier is de strakke, ingemaakte kast, en in de nis net naast de inkom is er ook nog plaats voor een vestiaire.

In de hal passeer je de badkamer, met z’n mooie XL-tegel in marmerlook, grote inloopdouche, lavabo met meubel en spiegelkast, handdoekenradiator en ventilatiesysteem. Het aparte gastentoilet bevindt zich naast de badkamer.
Achteraan heb je links de keuken, die volledig geïnstalleerd is. Denk: strakke; witte greeploze frontjes en een composiet werkblad, met een inductiekookplaat, dampkap, spoelbak, oven, koelkast en diepvries. Van hieruit heb je ook toegang tot het overdekte terras en de gezellige, aanpalende stadstuin van maar liefst 20 m² . Dat is héél wat plaats om verse kruiden te kweken, een luchtje te scheppen, of te aperitieven en dineren al fresco met vrienden en familie. De ruime slaapkamer bevindt zich ook achteraan, en kijkt uit op de koer. Je hebt hier plaats om een bed en een grote kast te zetten.

Meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12552/

Neem contact op