Gebouw voor gemengd gebruik te koop

989000€

5 slaapkamers 485 vierkante meters

Immoweb code : 11169308
Immoweb code : 11169308

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
485 vierkante meters bewoonbare ruimte
505 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelspand met woonst en bel-étagewoning.

Vandervekenstraat 64-66, 1083 Ganshoren
Opbrengsteigendom: veelzijdig handelspand met woonst en bel-étage.
Deze eigendom omvat:
Nr 66 links: multifunctionele handelsgelijkvloers met woonst, aangelegde tuin, zwembad en wellnessfaciliteiten
Nr 64 rechts: bel-étage woning met ruime garage
DRONE BEELDEN: https://youtu.be/9-kM0A7Jw6M
De eigendom op nr 66, biedt op het gelijkvloers een winkelruimte, atelier en een koelcel. De handelsruimte is voorzien van een kelder. De uitstalramen zorgen voor maximale zichtbaarheid. Op de 1ste verdieping vind je een geïnstalleerde kwaliteitskeuken, een terras met zicht op de tuin en een ruime woonkamer. De 2de verdieping biedt een uitgeruste badkamer,toilet, ruimte voor de technische installaties en 2 ruime slaapkamers. De zolder kan worden omgebouwd tot 2 extra slaapkamers.
De tuin is een oase van rust, met een verlicht en verwarmd zwembad en een poolhouse met een jacuzzi, hamamm, sauna, doucheruimte met koud bad een relaxruimte.
De bel-étage woning op nr 64 beschikt op het gelijkvloers over een ruime garage met kelder. De verdieping omvat een woonkamer, eetkamer, toilet, keuken en een veranda. De 2de verdieping heeft 2 slaapkamers en een badkamer. De zolder is inrichtbaar.
EPC G-E– buitenschrijnwerk in aluminium/pvc met dubbele beglazing – centrale verwarming op gas met radiatoren/vloerverwarming. Voor meer informatie over de indeling kunt u onze website bezoeken.

Neem contact op