Gebouw voor gemengd gebruik te koop

643000€

5 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 11349455
Immoweb code : 11349455

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
186 vierkante meters grond

Omschrijving

Interrassante opbrengsteigendom

Interessante opbrengsteigendom van 3 nieuwbouwappartementen - verkoop onder registratie - met elke een buitenruimte en een gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers. De locatie: een residentiële wijk vlakbij het Valaar.
Dit pand is een bijzonder goede investering met z’n drie nieuwbouw appartementen met terrassen een stadskoer. Je betreedt het gebouw via de gemeenschappelijke, verzorgde inkomhal, waar ook de fietsenberging zich bevindt.
Gelijkvloers: appartement 1 (61 m²) – verhuurwaarde € 820,00
Gelijkvloersappartement met een mooie grijze XL-tegelvloer die naadloos doorloopt over het hele appartement. Je hebt een moderne badkamer die volledig is uitgerust. De ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Aan de achterzijde: de grote, lichte leefruimte met geïnstalleerde open keuken en een betegelde stadskoer van 21 m².
Eerste verdieping: appartement 2 (71 m²) – verhuurwaarde € 820,00
Appartement met een grijze XL-tegelvloer. Je hebt hier een moderne badkamer. De twee volwaardige slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw. Aan de achterzijde vind je de lichte leefruimte met geïnstalleerde open keuken met aansluitende het gezellige terras.
Tweede verdieping: appartement 3 (59 m²) – verhuurwaarde € 775,00
Je kom binnen in de doorlopende leefruimte met z’n open keuken met achteraan het ruime terras. Via de nachthal ga je naar de kamers en de strakke, betegelde badkamer.
Voor meer info:

Neem contact op