Gebouw voor gemengd gebruik te koop

318000€

3 slaapkamers 982 vierkante meters

Immoweb code : 11115779
Immoweb code : 11115779

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
982 vierkante meters bewoonbare ruimte
982 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met magazijn

Deze woning met magazijn gelegen te Keerbergen biedt diverse mogelijkheden dankzij zijn ruime perceelgrootte en bijbehorend magazijn van 135m2.
Met een grondoppervlakte van 982m2 en een straatbreedte van +-40meter , heeft deze eigendom veel potentieel voor wie op zoek is naar een project om een eigen stempel op te drukken.

Het woongedeelte zelf staat klaar voor een verfrissende modernisering en beschikt over een solide basis met 3 slaapkamers en 1 badkamer.
De ruimtelijke indeling van de woning kan naar eigen wens worden aangepast om aan de behoeften van de nieuwe eigenaar te voldoen.

Wat deze eigendom extra aantrekkelijk maakt, is het aanpalend magazijn met een oppervlakte van ca 135m2.
Dit biedt talloze mogelijkheden, of het nu gaat om extra opslagruimte, een werkplaats, hobbyruimte of zelfs de optie om het om te vormen tot een bijzondere woonuitbreiding, zoals een studio of gastenverblijf.

De zeer rustige ligging aan de Lupineweg in het schilderachtige Keerbergen, voegt nog meer charme toe aan dit vastgoedaanbod.

Met een goede bereikbaarheid en nabijheid van voorzieningen, biedt deze woning met magazijn een unieke kans voor wie op zoek is naar een veelzijdige eigendom met onbegrensde mogelijkheden.

Bel gerust voor een afspraak: 0471/77.78.88

Neem contact op