Gebouw voor gemengd gebruik te koop

725000€

3 slaapkamers 469 vierkante meters

Immoweb code : 11299128
Immoweb code : 11299128

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
469 vierkante meters bewoonbare ruimte
225 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelspand met woonst en riant dakterras

Het pand bestaat uit twee afzonderlijke delen.
Het handelsgelijkvloers diende als bakkerij, gecombineerd met een broodjeszaak. Bij binnenkomst word je verwelkomd in de eetplaats aan de voorzijde (apart sanitair voor klanten). De aparte keuken biedt een functionele ruimte voor bereidingen, terwijl het magazijn/atelier aan de achterkant, met een achteringang voor leveringen. Een ruime kelder completeert deze commerciële ruimte.

De zijingang leidt naar het bovengelegen woongedeelte, dat een oase van comfort en stijl biedt. De woonkamer, met gashaard, vloeit over in de open keuken. Een nachthal leidt naar een apart toilet en een bureaukamer.

Het appartement biedt drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer (15,8 m²), biedt toegang tot een gezellig terras en is uitgerust met een airco.
De hal is slim ingericht als dressing, met voldoende inbouwkasten voor opslag.

De badkamer is voorzien van een bad, douche en toilet, terwijl een aparte wasplaats zorgt voor extra gemak. Ten slotte is er nog een tweede en derde slaapkamer (14 en 13 m²), waarvan één voorzien van airco.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit pand is het riant dakterras van maar liefst 81,5 m², dat een adembenemend uitzicht biedt op de Nete en de uitgestrekte omgeving.

Bijzonderheden: het naastliggend perceel dat nu dient voor o.a. parking, staat ook apart te koop.
EPC-NR: label 'D' Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRA

Neem contact op