Gebouw voor gemengd gebruik te koop

895000€

4 slaapkamers 352 vierkante meters

Immoweb code : 11084291
Immoweb code : 11084291

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
352 vierkante meters bewoonbare ruimte
1710 vierkante meters grond

Omschrijving

PERFECT ONDERHOUDEN INSTAPKLARE KASTEELVILLA

Charmante, centraal gelegen kasteelvilla met een bewoonbare oppervlakte van 352 m², gelegen op een ruim perceel van 1.710 m² in het centrum. De woning werd doorheen de jaren compleet gerenoveerd, met behoud van authentieke elementen. Perfect onderhouden! U treedt binnen langs de riante inkomhal met authentieke voordeur. Aan de linkerzijde bevindt zich de living en eetruimte, beiden voorzien van parket. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich een bureel en ingerichte keuken met eetplaats en veranda met zithoek. Ten slotte is er nog een gastentoilet, bergruimte-wasplaats en douchecel.
Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dressing, een bergruimte en een vernieuwde badkamer.
De 2e verdieping is nog uitgerust met een 2e badkamer (vernieuwd in 2021) , 2 slaapkamers en een bergruimte + torenzoldertje.
De charmante tuin omvat o.a. een verwarmd zwembad, ruime oprit met parking, een DUBBELE GARAGE en een poolhouse met douche en toilet. ABSOLUTE TROEVEN:
- Perfect onderhouden
- Droge KELDER incl. ruime WIJNkelder.
- VLOTTE BEREIKBAARHEID, het station, Albert Heijn, scholen, … op wandelafstand en verschillende invalswegen maken de woning heel toegankelijk, zonder daarbij de rust te verstoren,
- ELEKTRICITEIT CONFORM tot 2047
- GEEN renovatieplicht, - ASBESTVEILIG – geen asbestmaterialen.
Of u op zoek bent naar een exclusieve familiewoning, een prestigieus kantoor of groepspraktijk (mits nodige vergunningen) of een investeringsp...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op