Gebouw voor gemengd gebruik te koop

289000€ Oude prijs € 329.000

4 slaapkamers 262 vierkante meters

Immoweb code : 10846819
Immoweb code : 10846819

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
262 vierkante meters bewoonbare ruimte
130 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime opbrengsteigendom met winkel op het gelijkvloers.

Welkom in dit prachtige hoekpand, een echt pareltje dat wacht om ontdekt te worden! Met een perceeloppervlakte van ongeveer 135 m² biedt dit pand eindeloze mogelijkheden.

Stap binnen in het handelsgelijkvloers, een levendige ruimte van ongeveer 104 m², badend in natuurlijk licht dankzij de unieke hoekligging. Of je nu een getalenteerde kapper bent die klaarstaat om de perfecte coupe te creëren, een gepassioneerde restauranteigenaar die heerlijke gerechten serveert, of een creatieve ondernemer met een uniek concept, deze ruimte is jouw canvas om de buurt te verrassen en te verwennen. En er is meer! Een extra ingang aan de achterkant biedt handige toegang voor leveringen of als een verborgen uitgang, voor die momenten waarop je een beetje magie wilt toevoegen aan je onderneming.

Op de 1ste en 2de verdieping is er ruimte om te wonen. Met een vleugje renovatie kunnen deze ruimtes worden omgetoverd tot heerlijke woonverblijven. Stel je voor, een gezellige woonkamer waar je kunt ontspannen, een smaakvolle keuken waar je de meest heerlijke gerechten bereidt, en slaapkamers die je uitnodigen om te dromen. De oppervlakte van de eerste en tweede verdieping is samen ongeveer 156 m², waardoor er voldoende ruimte is voor jouw woondromen. Met de benodigde vergunningen kunnen hier gemakkelijk twee woningen worden gerealiseerd, zodat je niet alleen jouw eigen droomhuis kunt creëren, maar ook kunt denken aan een slimme investering.

En alsof dat nog niet genoeg is, gen

Neem contact op