Gebouw voor gemengd gebruik te koop

299000€

4 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11337057
Immoweb code : 11337057

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
107 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom met mogelijkheden op centrale ligging te M

Opbrengsteigendom met commercieel gelijkvloers en twee appartementen met twee slaapkamers gelegen op centrale ligging te Mortsel!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal, rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!

Indeling: Commercieel gelijkvloers, keuken, gastentoilet, traphal, leefruimte (1), keuken (1), masterbedroom (1), gastenkamer (1), badkamer, terras, leefruimte (2), open keuken (2), badkamer (2), masterbedroom (2) en gastenkamer (2).

Omschrijving: Opbrengsteigendom bestaande uit een commercieel gelijkvloers "Bistro Triporteurke" volledig ingericht als lunchzaak. Op de eerste verdieping treffen we eenruim appartement met leefruimte op parket, een geïnstalleerde open keuken en twee ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van ligbad en wastafel en er is een prachtig terras. Op de tweede verdieping is een charmant duplex-appartement met gezellige leefruimte, geïnstalleerde keuken, badkamer met ligbad, dubbele wastafel en aansluiting wasmachine en droogkast en twee slaapkamers. Het gelijkvloers is verhuurd aan € 720, de appartementen aan € 455 en € 495.

Kortom: Opbrengsteigendom biedt tal van mogelijkheden op centrale ligging te Mortsel!

- opbrengsteigendom
- huuropbrengst € 1.670
- dubbele beglazing
- geïsoleerd dak



Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS

Neem contact op