Gebouw voor gemengd gebruik te koop

949500€

5 slaapkamers 497 vierkante meters

Immoweb code : 11337058
Immoweb code : 11337058

Overzicht

5 slaapkamers
4 badkamers
497 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Opbrengsteigendom met magazijn, vier appartementen en handel

Opbrengsteigendom bestaande uit een riant magazijn, twee verhuurde appartementen, een commercieel gelijkvloers met mogelijkheden en twee op te frissen appartementen op centrale ligging te Mortsel.

Ligging: Gelegen in de Lieven Gevaertstraat 6 en de Antwerpsestraat 178 twee panden die in verbinding staan met elkaar. Centraal maar tevens rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades.

Omschrijving: Het betreft een koppel verkoop van het eigendom Lieven Gevaertstraat 6 te Mortsel bestaande uit een riant magazijn/werkplaats (122m²) voorzien van wateraansluiting, sterkstroom en een sectionale poort. Er zijn alsook twee verhuurde appartementen via het SVK. Het appartement op de eerste verdieping bestaat uit een ruime leefkeuken, twee slaapkamers badkamer met toilet en een klein terras.(75m²) Op de tweede verdieping hebben we een één-slaapkamer appartement (45m²) met keuken, badkamer en terras. Het dak werd vernieuwd in 2013 en beide appartementen hebben een conformiteitsattest. Het pand staat in verbinding met de Antwerpsestraat 178. Dit pand is voorzien van een commercieel gelijkvloers (125m²) met mogelijkheden, momenteel gericht als Antiekzaak, voorzien van groot atelier/werkplaats. Dit is dus ideaal voor zelfstandige activiteiten. Het pand is tevens voorzien van twee op te frissen appartementen met mogelijkheden (65m²). Daar de twee eigendommen in verbinding staan met elkaar biedt dit tal van mogelijkheden voor zelfstandige act

Neem contact op