Gebouw voor gemengd gebruik te koop

Richtprijs 350000€

3 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11308276
Immoweb code : 11308276

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
359 vierkante meters grond

Omschrijving

Vastgoedcomplex met hoog potentieel

ERA TOPIMMO biedt u een gebouw voor gemengd gebruik met een groot potentieel, gelegen in het levendige centrum van Neufchâteau.
De bevoorrechte ligging met toegang tot twee straten biedt een uitzonderlijke zichtbaarheid voor uw commerciële activiteiten en een ideaal kader voor een vastgoedbelegging.
De commerciële ruimte van +/- 125 m², verdeeld over het gelijkvloers en de eerste verdieping, biedt een grote gebruiksflexibiliteit en is ideaal voor diverse commerciële of professionele activiteiten.
De functionele indeling bestaat uit een hoofdruimte aan de voorzijde, een tweede ruimte aan de achterzijde en een multifunctionele ruimte met toegang tot de tuin. Boven is er een polyvalente ruimte, een kleine studeerkamer en een sanitaire ruimte met 2 toiletten.
Een duplexwoning die momenteel verhuurd wordt, beslaat de 1e en 2e verdieping: grote woonkamer die uitkomt op de keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, een toilet en een overloop. Dit zou perfect zijn als woonruimte voor de eigenaar of als investering in verhuur.
Extra informatie: de achterkant van het pand, dat toegankelijk is via de Rue du Jardin, bestaat uit een stuk grond met een gehuurde garage. Dit deel, gelegen in een woonwijk, biedt bouwmogelijkheden mits het verkrijgen van een bouwvergunning. 
De prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De opgegeven oppervlaktes en informatie zijn indicatief en niet bindend. Neem contact op met

Neem contact op