Gebouw voor gemengd gebruik te koop

450000€

1 slaapkamer 166 vierkante meters

Immoweb code : 11324492
Immoweb code : 11324492

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
166 vierkante meters bewoonbare ruimte
822 vierkante meters grond

Omschrijving

Mixed-use gebouw & bouwperceel zonder notariskosten !

Deze strategische locatie, optimale zichtbaarheid en het grote aantal bezoekers (meer dan 20.000 auto's per dag!) bieden uitstekende commerciële mogelijkheden voor alle soorten. Het gebouw, dat uit 2 units bestaat, biedt een ongelooflijk potentieel voor een investeerder of winkelier. INCLUSIEF EEN BOUWPERCEEL!
De 1e unit, die momenteel als Horeca op de begane grond wordt geëxploiteerd, is in uitstekende staat en wordt opmerkelijk goed beheerd en is transparant! (uitstekende resultaten en balansen). De dubbele toegang aan de voorzijde en de tuin aan de achterzijde bieden onbenut potentieel. De 2e eenheid is de ruime flat met een slaapkamer, badkamer en gezellige woonkamer. Dit appartement is in uitstekende staat en klaar om zo te betrekken.Het kan ook worden gecombineerd met de commerciële benedenverdieping voor een 100% professionele activiteit. Of verhuurd worden (kantoor of andere). De kelders en 2 garages bieden praktische opslagruimte. Een belangrijk voordeel van deze opportuniteit is de lage schuld van het bedrijf en de maandelijkse aflossingen, die, wanneer ze worden overgenomen door de koper, de aankoopprijs aanzienlijk verlagen. Fiscale en balanstechnische levensvatbaarheid zijn gegarandeerd. Een ideaal bedrijf om een jongere talent te sponsoren!

Verkoop van de aandelen van het bedrijf zonder juridische kosten (je kunt het pand ook kopen onder het registratierechtregime tegen een andere prijs).

Neem nu contact met ons op 04 235 21 21 voor meer infor

Neem contact op