Gebouw voor gemengd gebruik te koop

510000€

3 slaapkamers 539 vierkante meters

Immoweb code : 11392607
Immoweb code : 11392607

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
539 vierkante meters bewoonbare ruimte
550 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 16/09/2024

Omschrijving

Authentiek herenhuis met apotheek in centrum Temse

Dit prachtig authentiek burgerhuis met apotheek is gelegen in het centrum van Temse en dateert van ca. 1875.
Via de impressionante inkomhal bereikt u zowel de apotheek alsook het privaat gedeelte achterliggend. De hoge plafonds, mooie molurus, karaktervolle deuren, vloeren, ... in combinatie met stijlvol hedendaags comfort maken deze eigendom een parel in zijn segment.
De apotheek zelf werd authentiek maar functioneel ingericht en voorziet een brede etalage. Achterliggend bevindt zich een archiefruimte/ kastenwand en toegang tot de kelderverdieping. De handelsruimte en het privaat gedeelte worden met elkaar verbonden door een mooi bureel met marmeren haardvuur.
Door de grote glazen deuren wordt een aangename lichtinval binnengetrokken in vrijwel iedere ruimte.

De keuken werd voorzien van alle hedendaags comfort en vloeit harmonieus samen met het authentieke karakter van deze eigendom. Absolute eyecatcher is zonder twijfel het glazen plafond in de eetkamer.

De linker vleugel op het gelijkvloers herbergt nog een wellnessgedeelte met sauna en stoombad, en praktische bijkeuken, bergruimte, toilet, ...
Via de trap bereikt u de eerste verdieping voorzien van twee slaapkamers, een dressing, een volledig ingerichte badkamer, apart toilet en berging. De tweede verdieping doet momenteel dienst als zolderruimte maar ook deze is de bereiken met een vaste trap en kan u perfect gaan afwerken als extra slaapkamers of polyvalente ruimte.
De tuin is een rustgevende groene oase temidd

Neem contact op