Gebouw voor gemengd gebruik te koop

895000€

8 slaapkamers 453 vierkante meters

Immoweb code : 11246260
Immoweb code : 11246260

Overzicht

8 slaapkamers
2 badkamers
453 vierkante meters bewoonbare ruimte
1920 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige herenwoning met prachtige parktuin

Midden in de gezellige dorpskern van Tildonk en met een perfecte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel toe, zijn wij vereerd deze statige herenwoning van 1918 op een prachtig perceel van 1920 m² te koop aan te bieden.
Dit karaktervol en uniek eigendom met een nuttige bewoonbare oppervlakte van maar liefst 453 m² omvat op het gelijkvloers een majestueuze inkomhal, een riante living, een eetkamer, een ingerichte keuken alsook nog een wasruimte, een gastentoilet en een hal met vestiaireruimte. Op de eerste verdieping vinden we een nachthal, 4 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers en een doorloopkamer dat ideaal als bureauruimte benut kan worden terug. De tweede verdieping beschikt over een nachthal en eveneens 4 grote slaapkamers. Ee vaste trap brengt ons vervolgens naar een grote zolderverdieping van circa 65 m² . Bovendien beschikt deze vastgoedparel nog over 6 functionele kelders. De toekomstige bewoners van deze herenwoning kunnen ook genieten van een zuidwest georiënteerde en onderhoudsvriendelijke tuin met vijverpartij en veel privacy.
Mits een aantal verfraaiingswerken uit te voeren kan dit huis eenvoudig veranderd worden in een gezellige, hedendaagse thuis!
Tevens is dit eigendom uitermate geschikt voor vrije beroepen en dergelijke meer.
Kortom, deze karaktervolle en statige herenwoning met bouwgrond, op een centrale doch rustige ligging en met een grote bewoonbare oppervlakte is zeker uw bezoek waard. Een absolute buitenkans.

Neem contact op