Gebouw voor gemengd gebruik te koop

449000€

6 slaapkamers 330 vierkante meters

Immoweb code : 10469327
Immoweb code : 10469327

Overzicht

6 slaapkamers
6 badkamers
330 vierkante meters bewoonbare ruimte
337 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom

Dit appartementsgebouw is gelegen in het centrum van Vielsalm en bestaat uit :
op het gelijkvloers: een appartement van 88 m² waar de eigenaar momenteel woont en dat als volgt is verdeeld: woonkamer, eetkamer, uitgeruste keuken - piano - toegang tot de tuin van 150 m² met 2 terrassen één van 24 m² in klinkers en één van 20 m² in schist. Tuinhuisje van 5 m².
Een ruime slaapkamer van 19 m² met badkamer uitgerust met hoekbad, wastafel, WC, wasmachine en droger. Er is ook een studio van 17 m² aangrenzend aan het hoofdappartement met kitchenette, doucheruimte met wastafel en toegang tot de tuin. Er is een garage van 17 m² met een bordeauxrode gemotoriseerde deur. Eveneens op het gelijkvloers een studio van 25 m² met een woonkamer/ kinderkamer, een ingerichte keuken en een doucheruimte.
Op de eerste verdieping: een appartement van 65 m² met 2 slaapkamers, ruime woonkamer met open ingerichte keuken, badkamer met ligbad, dubbele wastafelmeubel, aparte ruimte voor wasmachine, droger, een aparte wc met lavabo.
Op dezelfde verdieping nog een studio van 32 m² met open ingerichte keuken, woon/slaapkamer, doucheruimte.
Op de 2e verdieping: een appartement van 41 m², woonkamer, slaapkamer, ingerichte keuken, badkamer. Op dezelfde verdieping: appartement van 53 m², woonkamer, ingerichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer.
Dit gebouw word verwarmd met een gezamenlijke verwarmingsketel op stookolie met afzonderlijke calorimeters per appartement/studio. Er zijn afzonderl

Neem contact op