Gebouw voor gemengd gebruik te koop

4 slaapkamers 408 vierkante meters

Immoweb code : 7982561
Immoweb code : 7982561

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
408 vierkante meters bewoonbare ruimte
1734 vierkante meters grond

Omschrijving

Stijlvolle villa met toonzaal / winkel en werkplaats

Deze stijlvolle villa bevindt zich in een landelijke gemeente van Zottegem. De woonomgeving is rustig en kindvriendelijk. Brakel, Oudenaarde, Ninove, Aalst, Gent zijn gemakkelijk bereikbaar met telkens een rijafstand van zo’n 15 à 20 min. Openbaar vervoer, winkels en scholen bevinden zich op wandelafstand.
Deze hedendaagse woning, met achtergelegen atelier, werd gebouwd op een perceel van 17a 34 met straatbreedte van 25m.
Deze hedendaagse villa, met bouwjaar 1995, werd met de grootste zorg afgewerkt met gebruik van de allerbeste materialen en werd ingericht met klassevolle interieurelementen in landelijke stijl. Eventueel kan het meubilair mee overgenomen worden.
Het woongedeelte wordt gekenmerkt door een grote open ruimte waar sfeer, lichtinval en het tuinzicht de gezelligheid van het wonen accentueren. Er is tevens een keuken met aparte eethoek, een gezellige zithoek, een badkamer, veranda, en bureau op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping heeft men 3 (+1) slaapkamers alsook een extra badkamer.
De woning bevat momenteel een toonzaal alsook een atelier. In combinatie met een parkeerruimte vooraan en een ruime achtergelegen parking is dit vastgoed aldus perfect geschikt voor het uitoefenen van een vrij of zelfstandig beroep, of eventueel uitbating van een kleinhandel.
Indien gewenst kan de toonzaal perfect omgebouwd worden tot een extra woongedeelte. De atelier (24 m x 9m) kan uiteraard dienst doen als gigantische garage/stockageplaats. De bewo

Neem contact op