Gebouw voor gemengd gebruik te huur

5500€ per maand

1696 vierkante meters

Immoweb code : 11410865
Immoweb code : 11410865

Overzicht

1696 vierkante meters bewoonbare ruimte
3100 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Veelzijdig en praktisch bedrijfsgebouw te huur in Lommel!

Zeer praktisch en veelzijdig bedrijfsgebouw met kantoren én woning te huur in industriezone Balendijk te Lommel. Het gebouw omvat gecompartimenteerde werk en/of opslagplaatsen met een totale oppervlakte van 1.246m2 die voorzien zijn van een industriële betonvloer, sectionaalpoorten, verwarming d.m.v. gasheaters, stroompunten 220V/380V, edm. Achteraan is er een uitbreiding van de hal in aanbouw, deze zit vervat in de oppervlakte.

Op de eerste en tweede verdieping is er 450m2 aan kantoren en faciliteiten aanwezig zoals bureaus, kleedruimtes, lunchroom, kitchenette, toiletten,... Hier zijn alle voorzieningen aanwezig zoals stroompunten, internet, verwarming en airco. Vooraan zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien!

Via de aparte oprit links naast het gebouw kunnen we de woning bereiken. Deze woning beschikt over ruime en smaakvol afgewerkte kamers en een grote garage. Betreden doen we via de zij-ingang/traphal. Deze geeft uit in de gezellige woonkamer met zithoek en volledig geïnstalleerde open keuken. Hierbij is er ook doorgang naar de lichtrijke veranda die uitkijkt op groen. Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers terug, de badkamer, bureau en een grote extra kamer die kan dienen als slaapkamer met dressing. Tevens is er ook nog een grote kelder aanwezig.

In samenspraak met de verhuurder kan er modulair worden gehuurd! KI ten laste van de huurder.

BIJZONDERHEDEN:
- Gecompartimenteerde hal.
- Instapklare kantoren.
- Alles in één oplossing! Werk/opslag,

Neem contact op