Grond te koop

445000€

Immoweb code : 10879668
Immoweb code : 10879668

Overzicht

4191 vierkante meters grond
106,00 € m²

Omschrijving

Grond

Welkom op een uitstekende locatie in Vieusart, vlakbij Louvain-la-Neuve!

U hebt de zeldzame kans om eigenaar te worden van een groot bouwperceel van +/-40 are, gelegen in Vieusart, op een boogscheut van Louvain-la-Neuve. Dit terrein biedt een uitzonderlijke omgeving voor ambitieuze investeringsprojecten.

De locatie is strategisch en biedt gemakkelijke toegang tot Louvain-la-Neuve, een dynamische universiteitsstad met een sterk verhuurpotentieel. Of u nu studentenhuisvesting, huurappartementen of andere woonprojecten wilt ontwikkelen, dit ruime perceel biedt een leeg canvas om uw ideeën tot leven te brengen. (Projecten onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente)

Bovendien is Vieusart een rustige en aangename locatie, waar bewoners kunnen genieten van de rust en stilte van het platteland terwijl ze alle voorzieningen van Louvain-la-Neuve binnen handbereik hebben.

Deze investeringskans is gewoon uitzonderlijk, dus mis de kans niet om een winstgevende investering te doen in zo'n ideale omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te verkennen van dit perceel van +/-40 are in Vieusart, vlakbij Louvain-la-Neuve!

Neem contact op