Grond te koop

145000€

Immoweb code : 11375040
Immoweb code : 11375040

Overzicht

13734 vierkante meters grond
11,00 € m²

Omschrijving

Grond

Investerings- of bouwkans in een idyllische omgeving
Voor investeerders of potentiële bouwers op zoek naar ruimte, zoek niet verder! Dit ruime perceel van 1 hectare, 24 are en 10 centiares, gelegen in het rustige dorpje Haut-Fays (Daverdisse), is een geweldige kans.
De percelen, momenteel verdeeld in 4 aparte percelen, zijn klaar om uw toekomstige vastgoedprojecten te huisvesten. Je zult genieten van de rust, de bucolische omgeving en het panoramische uitzicht over het omliggende platteland en de bossen.
Dit perceel ligt dicht bij de steden en dorpen Daverdisse, Gedinne, Bièvre en Wellin, en op slechts 10 minuten van de snelweg E411, en biedt gemakkelijke toegang tot voorzieningen met behoud van de rust en stilte van het platteland.
Dit perceel, dat al begrensd is, is vrij van bouwers en er is geen verplichting om te bouwen, waardoor je alle vrijheid hebt om je project te verwezenlijken. Ontwikkelingskosten zijn voor rekening van de koper.
Doe snel je bod vanaf €145.000 (onder voorbehoud van aanvaarding). Deze unieke kans wacht op jou om je plannen tot leven te brengen.

Neem contact op