Grond te koop

95000€

Immoweb code : 11334164
Immoweb code : 11334164

Overzicht

312 vierkante meters grond
304,00 € m²

Omschrijving

Grond

Bouwgrond Te Koop: Gesloten bebouwing in Dilsen-Stokkem!

In het charmante Dilsen-Stokkem wordt een prachtige bouwgrond aangeboden, ideaal voor wie op zoek is naar een gesloten bebouwing met een uniek voordeel: een recht van doorgang op de achtertuin via het aangrenzende project aan de rechterkant. Deze woning is volledig vergund.
Bij het betreden valt er meteen de ruime inkomhal op, Aan de linkerkant bevindt zich een bureau. Verder vind je op het gelijkvloers een handige berging, en een gastentoilet.
De woning wordt gevormd door de lichte woonkamer met een open keuken. Deze ruimte is ontworpen voor gezelligheid en functionaliteit, waarbij de keuken uitkijkt op de achtertuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De derde slaapkamer wordt verrijkt met een aparte dressing. Een goed uitgeruste badkamer en een apart toilet op deze verdieping zorgen voor extra gemak voor het hele gezin.
Er is ook een zolder, die de mogelijkheid biedt voor een verdere uitbreiding.
De oppervlakte van het gelijkvloers bedraagt 114 m², de eerste verdieping 83 m² en de zolder 52 m²,.
Deze droomwoning wordt aangeboden voor een prijs van €95.000, met een extra €6000 voor beide parkeerplaatsen, wat een uitstekende investering belooft te zijn in een prachtige omgeving met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.
Documenten in aanvraag!

Meer informatie nodig? Of wil je een bezichtiging? Bel on op het nummer 089767016

Neem contact op