Bouwgrond te koop

Immoweb code : 7599056

Overzicht

425 vierkante meters grond
194,12 € m²

Omschrijving

Bouwgrond 4a 25ca voor halfopen bebouwing in Boekt

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Heikant in Boekt wordt een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee keer twee halfopen bouwgronden met een grootte van telkens ongeveer 4a per perceel. De troef van deze bouwgronden is de magnifieke ligging. Boekt heeft een landelijke omgeving, maar heeft ondertussen een zeer vlotte bereikbaarheid. Een ideale combinatie van rust en makkelijk woon- en werkverkeer. Je woont slechts twee minuutjes van de autostrade. Bovendien woon je hier vlakbij de scholen, de winkels en andere nutsvoorzieningen.

Deze halfopen bouwgrond (lot 4) is het rechtse perceel van 425 m2 groot. Je wordt hier eigenaar van een bouwgrond die 10,58 meter breed is en een ruwe 44,31 meter diep. Je bouwt hier je droomwoning van 7,28 meter breed (3 meter perceelgrens) en van 17,02 meter diep. De nieuwbouwwoning van je nieuwe buren heeft dezelfde diepte waardoor het geheel netjes in harmonie is.

Op deze mooie bouwgrond van 425 m2 zal jouw droomwoning komen te staan. De scholen zijn vlakbij, de ligging is landelijk en tegelijk zeer bereikbaar. Wil je even alle mogelijkheden in detail bestuderen, zodat jij jouw toekomst hier kan plannen? Aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Neem contact op