Handelszaak te huur

2250€ per maand

Immoweb code : 11403399
Immoweb code : 11403399

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Commercieel pand met terras +gerenoveerd appartement 1 slpk.

Dit charmante handelspand gelegen in het historische centrum van Aarschot biedt een prachtige gelegenheid voor een ondernemer die op zoek is naar een karaktervolle ruimte.
De authentieke gevel, met zijn imposante bogen en rode bakstenen, weerspiegelt meteen een uitnodigende sfeer en goede zichtbaarheid in deze levendige buurt vlak aan het nieuwe project De Torens.
De winkelruimte heeft hoge plafonds en grote etalages die veel natuurlijk licht binnenlaten, wat de aantrekkelijkheid van uw producten of diensten kan verhogen. Er is mogelijkheid voor een ruim zonneterras voor de winkelruimte.
Gelegen aan een plein biedt het pand uitstekende mogelijkheden voor voetverkeer, en het nabijgelegen parkeergelegenheid maakt het nog toegankelijker voor potentiële klanten.
De bijgeleverde plattegrond toont de indeling van de beschikbare handelsruimte. Deze wordt casco aangeleverd en kan naar eigen inzicht worden ingericht met volop ruimte voor creatieve invulling.
Dit gebouw bevat een volledige nieuwe woonruimte met een aparte ingang : op de eerste verdieping vinden we een woonkamer met volledig ingerichte keuken, de 2de verdieping biedt plaats aan een ruime slaapkamer en een nieuwe badkamer.
Werken zullen voltooid zijn in augustus 2024. CV warmtepomp , E-peil in aanvraag (zal gekend zijn na einde van de werken)
Dit handelspand vertegenwoordigt een unieke kans om uw onderneming te vestigen in een gebouw vol karakter, gelegen op een toplocatie in Aarschot

Neem contact op